Haistelijat – S/T

Enpä ollut tästä bändistä vielä jokin aika sitten mitään kuullut. Eipä ihmekään, onhan kyseessä kaikille melko tuore tuttavuus. Tästä seiskatuumaisesta vastuussa olevat henkilöt tosin piileskelevät nimimerkkien takana, joten saa nähdä paljastuuko sieltä tuttuja hemmoja, jotka ovat päättäneet hieman irrotella. Onhan bändistä olemassa yksi mustavalkoinen promokuvakin, mutta eipä siitä saa muuta selvää kuin sen, että polkupyöränsatula kiinnostaa. Sen kyllä huomaa, etteivät nämä hemmot ole enää kovin nuoriakaan.

Kantta on tosiaan pyykkikori- että polkupyöränsatulaversiona, eli siitä sitten vain omaa perversioiden kohdetta valitsemaan, eh. “MM!!! Mitä tuoksuja sieltä nouseekaan!” Levystä on otettu 315 kappaleen painos, eli pari kappaletta liikaa jos piti Aku Ankan American Bantamin rekisterinumeroon päästä. Sain sen käsityksen, ettei tätä olisi vielä myyty loppuunkaan, joten tämän viestiketjun kautta nuuskimaan, mistä saisi omansa helpoiten.

Arvostelu:
Haistelijat – S/t


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa