Särkyneet – S/T

 

sarkyneet Superbändi? Nämä tyypithän tunnistaa jo näöltä!

Heti kun laitoin Särkyneet soimaan, teki mieli saman tien kirjoittaa arvio ja ylistää Särkyneet parhaimmaksi bändiksi koskaan! Päätin sitten rauhoittua ja kirjoitella levystä kaikessa rauhassa, mutta ihastuksen tunteiden piilottaminen ei sitten käynytkään ihan niin helposti, ja sehän sitten myös näkyy.

Kuitenkin joku tulee jonnekin nillittämään, ettei tämä poppibändi ole kaiken hehkutuksen arvoinen, ja että se on mahdollisesti joku paska. Näinhän kyllä käy jokaisen bändin kohdalla, joka saa edes vähän hypeä. Ovatko Särkyneet saaneet hypeä? No, ehkä vähän, mutta eivät ihan syyttä.

Arvostelu:
Särkyneet – S/T


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa