Gosh! Mr. Medor – The Good Ones

 

goshmrmedor Alkoi muuten aika pahasti jurppia tämän bändin nimen papukaijamainen toistaminen. “Gosh! Mr. Medor”? Missähän vaiheessa bändin jätkiä alkaa itseään väsyttämään tämän nimen hokeminen, vai onko alkanut jo? Tämän nimen tavaaminen keikkajärkkääjille ei ole varmasti sitä mieluisinta hommaa, varsinkin jos haluaa nimen kirjoitettavan prikulleen oikeassa muodossa? Mutta täällähän minä huutelen, joka itse päätin nimetä sivuni “Piparnakkelin pandaluolaksi”, kun en parempaakaan nimeä keksinyt. Paska nimihän se on, mutta ei sitä kannata enää vaihtaakaan!

Mutta kuten sanottua, niin ei nimi ainakaan Gosh! Mr. Medorin esittämää musiikkia ainakaan pahenna. Tätä klikkaamalla voi etsiä linkin, jota klikkaamalla demon ladata ikiomaksi mp3-muodossa. Näillä ämpäreillä voi sitten retostella kavereille!

Arvostelu:
Gosh! Mr. Medor – The Good Ones


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa