The Man-Eating Tree – Vine

 

man-eating Jaska Jokusen harmina oli leijoja syövä puu. Nyt eivät leijat enää maistu, vaan tuo puu hotkaisi kitaansa Jokusenkin! Tälle puulle maistuu kuitenkin mustiin pukeutuva hevikansa pyöreäpäistä poikaa enemmän. Mutta lienee jotenkin kuvaavaa, että (oululainen) kaverini on nähnyt The Man-Eating Treen jo neljästi puolen vuoden aikana, vaikka ensialbumi julkaistiin vasta nyt. Mutta onhan bändiltä yksi single ollut jo hetken aikaa pihalla, eivätkä nämä äijät muutenkaan ihan noviiseja ole. Mutta muistakaa laittaa se väliviiva oikeaan paikkaan, muuten tapahtuu hirveitä!

Arvostelu:
The Man-Eating Tree – Vine


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa