Sarke – Vorunah

 

sarke_vorunah

Myönnän olevani Darkthronen palvoja, ja myönnän myös Fenrizin ja Nocturno Culton liikkeiden kiinnostavan meikäläistä paljonkin. Kiinnostus Sarkea kohtaan heräsi, kun sain kuulla bändin olevan norjalainen. Minua alkoi kiinnostamaan Sarke vielä enemmän, kun huomasin sen olevan kytköksissä black metalliin. Mutta jukopliut, Darkthronen Nocturno Culton osallisuus se vasta bändin kiinnostavaksi tekikin, vaikkei äijä ole kirjoittanut näitä biisejäkään tai ole niiden onnistumisesta juurikaan vastuussa muuten, kuin laulamalla tyylilleen uskollisesti. Sarkea pitäisi kuitenkin pitää nokkamiehensä Sarken projektina, jonka debyyttilevyllä Nocturno Culto vain sattuu laulamaan. Hyvin Sarke kuitenkin pärjäisi omillaankin.

Arvostelu:
Sarke – Vorunah


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa