Jaakko Laitinen & Väärä Raha – S/T

 

jaakko

Tämä Joose Keskitalon Helmi-levyjen kautta julkaistu albumi oli varsin positiivinen yllätys. Jaakko Laitinen & Väärä Raha soittaa ns. old school iskelmää, ja tekee sen vielä harvinaisen tarttuvasti. Lukekaa arviosta tarkemmin, nyt keskityn tarinaniskemiseen.

 

Jostakin arviosta luin Jaakko Laitisen & Väärän Rahan olevan muistutus niistä ajoista, kun Tauno Palon kaltaiset kulkurit rellestivät ja pitivät hauskaa piikojen kanssa. Enpä Palosta tiedä, mutta Tapio Rautavaarasta kyllä tiedän. 50- ja 60-lukujen taiteessa kaksi enoani olivat heittelemässä tikkaa pihamaalla, kunnes ilmeisen maistissa ollut Tapio Rautavaara oli kömpinyt puskasta ja alkanut vittuilla pojille tikanheitosta. En tiedä, tarjosiko herra pojille evästä, mutta arvaisin pappa-vainaani olleen jo lataamassa ilmakivääriään, jota yleensä käytti vain naakkojen hätistämiseen mansikoiden ja kaalien kimpusta. Ja tämä siis tapahtui Hämeenlinnan esikaupunkialueella! Tosin siellähän syntyi Tauno Palokin…

“Ja tämä tarina on tosi!”

Niinpä niin.

Arvostelu:
Jaakko Laitinen & Väärä Raha – S/T


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 vastausta artikkeliin ”Jaakko Laitinen & Väärä Raha – S/T

  1. Ajattelin otsikon nähtyäni tulla kysymään, että onks tää kova, mutta jätänpä lukemisen jälkeen kysymättä ja etsin plätyn suoraan käsiini.

    Tapio Rautavaara ei koskaan halunnut laulaa iskelmää, koska hänen mielestään se oli ”hetkelmää” (:

Vastaa