Vinokäyrä – S/T

 

vino Onko tämä se sama Vinokäyrä, joka on tehnyt Kaikki joilla on harmaa raita villapaidassa on homoja –demon vuosituhannen alussa? Bändin jäpikät ovat ilmeisesti aikuistuneet hieman! Mutta onhan tuon demon (jota en ole päässyt kuulemaan) ja tämän nimettömän albumin välissä kulunutkin lähes kymmenen vuotta.

Levyä jakelee ilmaiseksi nettisivuillaan Rabbit Ilsn Records. Jos pari satunnaista rautalankakitaroilla kyllästettyä kohtaa eivät pelota, niin siitä sitten vain selvittämään, mitä tarkoitin kesäkeittocorella.

Arvostelu:
Vinokäyrä – S/T


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 vastausta artikkeliin ”Vinokäyrä – S/T

  1. Morjes, tiedoksi kesäkeittotarjoilut Vastavirta-klubilla torstaina 2.12.2010. Keikalla juhlistetaan VK:n 10-vuotispäivää ja mukana on muutama porilainenkin yhtye (The Fauna, JetBlack). Tuuppa maistelemaan jos ehtii/nappaa! Over and out.

  2. Päivitysilmoitus: Vinokäyrä – Kaikki joilla on harmaa raita villapaidassa on homoja | Piparnakkelin pandaluola

Vastaa