Lighthouse Project – Atonement

Herkkää kissanpaijausmusiikkia pimeneviin syysiltoihin! Sellainen syysilta olisi tämäkin ilta, jona menen katsomaan Lighthouse Projectin keikkaa Hämeenlinnan Suistolle, lämppääjänään paikallinen Left Cold. Left Coldin tuoreen kasetin olen ehtinyt kuunnella vain kerran, mutta Lighthouse Projectin Atonement on viihtynyt soittimessa taajaan. Voisinpa jopa sanoa, että Atonement painii jopa eri sarjassa kuin Navigate by Heart (2006) ja Gift (2007). Se on jopa parempi, kuin uskalsin edes odottaa. Edellisissä pikkulevyissä oli kuulemma jo muutoksia, mutta niitähän minä en ole kuullut.

Levystä on olemassa kaksi versiota: CD:n julkaisi KHY Suomen Musiikki Oy ja vinyyliplätystä vastaavat Rabbit Ilsn Records ja 7 Ply Records. Vinyyliversio on ainakin komeaa katsottavaa, vai mitä itse tuumaatte?

Koettakaapa arvata, onko tämän illan keikasta tulossa arviota myöhempänä ajankohtana? Tarkempaa juttua itse levystä taas löytyy täältä. Kuvia kyseisestä keikasta voi katsella täällä.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 vastausta artikkeliin ”Lighthouse Project – Atonement

Vastaa