Hero Dishonest – Dangerous

 

Hero Dishonest on bändi, joka ei tee ihan tavanomaista musiikkia. Siksipä sen ei oikeastaan kuuluisi saada aivan tavanomaisia arvioitakaan (vaikka oma arvioni ei niistä muista dramaattisesti poikkea, heh). Omasta mielestäni tankeroiden käyttäminen arviossa oli ihan perusteltua, johtuen kylpyammeessa nököttävästä kirahvista ja albumin nimestä, joka on siis Dangerous. Ja dangeroushan on A. Karjalaisen mukaan “tankero”.

Uusimmassa Toikkarissa oli täysin oletetusti arvioituna tämä plätty. Eräs JMT-nimimerkkiä käyttävä kaveri oli arvioinut lyhyesti levystä, ja kyseessä onkin paras arvio, jonka olen tästä levystä nähnyt kirjoitettavan. Näytin sitä kaverilleni, joka kuvaili sitä “Demi-tasoiseksi”, tosin lukuisilla henkilökohtaisuuksilla buustattuna. “Demi-tasolla” nyt viitataan Demissä oleviin, parin lauseen levyarvioihin, eikä pituutensa puolesta Toikkarissa ollut arvio sen pitempi. Mukavasti nuo Vuoritalon muistot toivat arvioon lisäväriä! Jos Toikkaria ei aio lukaista, niin voi sen arvion lukea tätäkin kautta.

Mutta itse meikämandoliinon tekemä arvio on siis täällä.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Yksi vastaus artikkeliin ”Hero Dishonest – Dangerous

Vastaa