Paleface – Helsinki – Shangri-La

Kaiken maailman Elastisten, Petri Nygårdien ja Cheekkien kyllästämälle, pelkästään valtavirtaa seuraavalle kansanosalle tämä albumi saattaa ollakin käänteentekevä. Tälle jengille, joka ostaa vaatteensa pelkästään H&M:ltä ja joka katsoo iltaisin telkkarista BB:tä saattaa tullakin hip hopin poliittisuus täytenä yllätyksenä. Hip hoppiin jo aiemmin tutustuneille tuossa tiedossa ei ole mitään uutta, vaan se on sama kuin kuvailisi jäätä eskimoille.

Helsinki – Shangri-La edustaa samaa sarjaa kuin The Offsprigin Americana. Se ei ehkä tarjoa niille mitään, joille genre on jo läpikotaisen tuttu, mutta sen laaja näkyvyys ja helppous avaavat niiden kuuntelijoiden silm… korvia, jotka eivät ole ollenkaan sinut sen edustaman musiikkigenren kanssa. Toivottavasti tämä albumi avaa niitä korvia. Toivotaan myös, että moni ummikko ymmärtää hip hopin olevan muutakin kuin vain Cheekin egotrippailua tai Petri Nygårdin keskenkasvuista kiukuttelua.

Juttua Kalkkilaivan kapteenin musiikillisista ansioista.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa