Relentless – It Falls Apart

Tästähän tuli epätavallisen profetaalinen arvioteksti. Arvion ensimmäinen, jokseenkin muuttumaton versio kirjoitettiin päivää ennen Pohjois- ja Etelä-Korean välistä, viimeisintä nahistelua. Tekstissä piipahtaa viittaus maarajoista ja joensuulaistrion onhan kakkosalbumin nimikin jo It Falls Apart. Ja sitten mainitsin vielä kansojen välisen kuilun… en tosiaankaan ajatellut kumpaakaan Koreoista, kun tuon alunperin kirjoitin.

Lazysodin Tarvaisen maun tämän postausten pohjalta jokseenkin tuntien arvaisin tällä olevan korvaa tämänkaltaiselle läiskimiselle. Tässäpä omat mietteeni levystä, jolla on tyylikäs kansi. LP-koossa se olisi varmasti melkoista silmänamia, ja arvaan musiikinkin kuulostavan paremmalta vinyyliltä kuunneltuna. Unohtakaa jo se The Baseballs.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 vastausta artikkeliin ”Relentless – It Falls Apart

  1. Päivitysilmoitus: Levyhankintoja – viikko 48 | Lazysod.com - Vaihtoehtomusiikin ympärille keskittynyt musiikkiblogi

Vastaa