Sur-rur & Merries. 12.5.2011 @ Suisto, Hämeenlinna

Splittikaverukset Sur-rur ja Merries päättivät lähteä yhteiselle kiertueelle ikään kuin juhlistaakseen yhteislevyään, joka on ehtinyt olla hetken aikaa jo pihalla. Kiertue alkoi Hämeenlinnasta, paikkana ei-niinkään-yllättäen Suisto. Kiertueen viimeisenä viikonloppuna (johon kuuluisi keikka myös Porissa, mutta se saattaa meikältä jäädä välistä) joukkoon hilpeään lyöttäytyy mukaan vielä Polite Force.

Merries oli mielestäni ihan kiva, muttei oikeastaan mitään sen kummempaa. Bändin jäsenillä tosin ainakin näytti olevan kivaa, mikä on aina hyvä merkki. Itseltäni oli tämän powerpoppibändin soitanta entuudestaan täysin tuntematonta, vaikkei tuostakaan jäänyt varsinaisesti yksittäisiä biisejä mieleen. Pitäisi siis tutustua jossain välissä tarkemmin ihan oikea levy kuuntelemalla. Merriesistä tuli kovasti mieleen Särkyneet (jota en ole vielä nähnytkään keikalla), jonka paitakin näkyi olevan miespuolisen laulajakitaristin päällä.  Väkeä oli ihan kiitettävästi paikalla jo tähän aikaan. Saattoi johtua ihan hyvin ilmaisesta sisäänpääsystäkin, sillä en usko että näin paljon populaa olisi ollut paikalla jos lipun hinta olisi ollut vaikka vitosen.

Sitten se “isompi” nimi, eli aina yhtä nyrjähtäneellä ja jopa lapsellisella nimellä kulkeva Sur-rur. Sur-rurhan on julkaissut vastikään uuden levynkin sen mainitun Merries-splitin kanssa, joka on siis nimeltään Liikkuu kivipinnoilla asumuksenaan laatikko. Virallinen julkaisupäivä oli ollut vasta edellisenä päivänä, joten tämä keikka oli periaatteessa myös levynjulkkarikeikka.  Sitä aina unohtaa, miten kova bändi Sur-rur oikeastaan onkaan. Taas sain muistaa, että bändillähän on melkoinen läjä kovia biisejä. Ilmeisesti muut olivat kanssani edes jotenkin samaa mieltä, sillä lavan edessä oli enemmän liikettä kuin hämeenlinnalaisilla punkkikeikoilla yleensä. Näkyipä paikallisia heeboja pistämällä ihan twistiksi! “PITSAAAAAASOTA!” Eipä minulla tällä kertaa muuta. Käykää keikalla, hyvät ihmiset!

Kuvia täällä. Ja Panucon ottamia kuvia täällä.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Yksi vastaus artikkeliin ”Sur-rur & Merries. 12.5.2011 @ Suisto, Hämeenlinna

  1. Päivitysilmoitus: Sur-rur, Polite Force & Merries. 27.5.2011 @ Monttu, Pori | Piparnakkelin pandaluola

Vastaa