Anal Thunder – Cheap Wine And Quality Time

Kolme vuotta voi tuntua pitkältä ajalta, varsinkin jos kyseessä on punk-bändin julkaisun odottaminen. Will Fuck for Crack –MCD:n (2000) jälkeen meni pari vuotta uuden anaalimyrskyn saapumiseen. Cheap Wine And Quality Time ilmestyi sitten lappeenrantalaisen Hell’s Tone Recordsin julkaisemana, ja tämä onkin sitten sellaista myrskyä, jota ei edes Pekka Pouta pysty käsittelemään. Magyarista (=Cheap wine) ei oltu päästy eroon, kuten näkyy jo kannesta. Tuolla Magyarin käytöllä en yhtään ihmettele, jos takalistoa hieman kuumottaa.

Edelliseen huikanoton Itä-Suomen mestaruuskilpailun verrattuna muutosta oli tapahtunut, ja lähinnä vain positiiviseen suuntaan. 80-luku ei ole mukana ehkä enää niin räikeästi, nyt keskitytään ryyppäämiseen. Soundipuolella ollaan petrattu, mutta vieläkään ei turhia hifistelty. Itse materiaalin kohdalla Cheap Wine And Quality Time on huomattavasti “aikuisempi” levy kuin Will Fuck for Crack, mutta hyvin huumoripitoista ja infantiilia tämä siltikin on. Sävellykset ovat saaneet lisää ulottuvuuksia, eikä kännääminen ole aina niin hauskaa. Drink My Self to Death on jopa hieman melankolinenkin. Olisikohan tässä itsesääliäkin (Let Me Bleed), vaikka tekopirteille ihmisille haistatetaan pitkät (Happy People Must Die). Erection? –kappaleessa on mukana jopa naislaulaja!

Kim Wilden Kids in America –tulkintaa kaavailtiin laitettavaksi levylle, mutta näin ei sitten käynytkään. Olisikohan ollut hankaluuksia lupien saamisen kanssa tai jotain? Biisiä tosin hieman lainailtiin The Price Is Right –kappaleessa, heh.

Kenelle: Magyar-Purtsille! (Tämän jälkeen miehestä vasta fani oli tullutkin!)
Miksi: Koska Purtsin jumala juo Magyaria. Ja koska olen vienyt itse eräälle tuttavapariskunnalle lahjaksi pullollisen Magyaria, juhlan kunniaksi.
Kohokohdat: Drink My Self to Death , Happy People Must Die, The Price Is Right


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa