Anal Thunder – Will Fuck for Crack

Hitto, tämä lappeenrantalaisen Anal Thunderin herkästi ja runollisesti nimetty ensilevy Will Fuck for Crack on julkaistu jo vuonna 2000! Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun anaalimyrskyä saatiin cd-formaattiin, ja toinen kerta, kun sitä saatiin ylipäätänsä kuunnella. Will Fuck for Crack on siis seuraaja edellisenä vuotena ilmestyneelle Greetings from Uranus –seiskatuumaiselle.

Kiekko on täynnä ylistystä humalatilalle, halvalle viinille ja kakkahuumorille yksinkertaisen mutta koukuttavan punk rockin muodossa. Varsinkin Magyar on tainnut näille hemmoille maistua. Jos Unicef oli Sorbus-bändi, Rytmihäiriö taas litki Gambinaa niin Anal Thunderille kuuluu sitten kunnia magyarpunkin keisareina. Ja onhan Magyar hemmetin halpaa vinkuksi. Nämä hemmot ilmeisesti rakastavat myös kasaria, sillä tuolle pastellivärien ja hilpeiden rumpusoundien vuosikymmenelle kumarretaan kahdessa laulussa. Toinen niistä sattuu olemaan Sabrina-cover Boys, tosin itse kuuntelen mieluummin alkuperäistä esitystä, onhan se ns. aitoa tavaraa, vaikka muovinen onkin! Tosin Anal Thunderin tavaran aitoudesta voidaan olla montaa mieltä, onhan joitakin juttuja sieltä sun täältä lainailtu. 80’s Kid sisältää jostain tuttuja riffejä, muistaisikin vielä mistä…

Biisimateriaalin laadukkuuden suhteen mennään 50-50 –linjalla. My God Drinks Magyar on selkeä hitti, oikea tappobiisi. Hitto, kun tuo kertosäe vie mukaansa, kuten myös kitarasoolo. Harvempia kitarasooloja jaksan kuunnella useampaa kertaa putkeen, mutta tämä yksinkertainen soolontynkä on juurikin sellainen. Tästä levystä kuuluu aito spedeilyn ja kännäämisen meininki. Kovin vakavasti tätä plättyä ei tosin kannata ottaa.

Oikeastaan ainoa rutisemisen arvoinen asia levyssä ovat sen kököt ja ohuet soundit. Tämänkaltainen röyhkeä ja törkeä punk tarvitsisi tukevampaa ja munakkaampaa meluvallia. Tosin eipä levyn koukuttava ja puutteellisilla soittotaidoilla rehvastelu mitään hifi-soundeja tarvitsekaan. Tämä on hyvä tällaisenaankin.

Kenelle: Crack-Purtsille! (Joka on siis hillitön Anal Thunder-fani)
Miksi: Koska 80-luvun kersan on vähintään häivyttävä, mielellään kuoltava.
Kohokohdat: My God Drinks Magyar, 80’s Kid, Boys


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa