Remissions, Delta Force 2 & The Reality Show. 10.6.2011 @ Vastavirta, Tampere

Olin Sauna Open Airissa akkreditoituna valokuvaajana. Kuvagalleriaa ja Anssi Salosen kirjoittamaa festariraporttia voi käydä kärkkymässä Lampaan sivuilta sitten jossain välissä kun hommat saadaan valmiiksi, mutta otin itse hieman “rennommin” ja lähdin perjantai-iltana Sauna Open Airin jälkeen vielä Pispalaan. Ehdin kuvata Saxonia (eräs saksalainen kaveri valisti, miten suomalaiset lausuvat bändin nimen väärin) sen kolme biisiä, neljännen aikana tarkistin mitä sain kuvattua ja viidennen aikana lähdin köpöttelemään pois alueelta. Harmillisen aikaisin jouduin lähtemään, mutta sitä se teettää kun on edessä Eteläpuisto-Hallila-Pispala-sekoilu ja ihmisen pitää syödäkin. Vastavirralle saavuin hyvissä ajoin, ja ehdin käydä vielä Pizpalassa syömässä kasvislautasen + ruokailuvälineet.

Ensimmäisenä soitti juuri edellisenä päivänä A Candle in Hell-seiskatuumaisen ulos saanut (osa painoksesta on vielä kirjoitushetkellä painamatta) The Reality Show, jonka olin nähnyt helmikuussa Hämeenlinnassa. Laulajakitaristin mukaan se Hämeenlinnan keikka “meni ihan reisille”, mutta yleisönedustajana olin itse sitä mieltä että ko. keikka oli illan parhaimpia. Mitä nyt tämä keikka oli parempi ja siitä oli helpompi saada otetta kun osa biiseistä oli jo vanhoja tuttuja. Grindiä oli mukana vähemmän kuin mitä muistelin, mutta olihan The Reality Show silti intensiivisempää kuin yksikään Saunassa esiintynyt bändi, mukaan lukien Rytmihäiriö.

Remissionsin laulajan (?) duunihommien takia oli pientä epäselvyyttä illan toisen ja kolmannen esiintyjän soittojärjestyksestä. Chuck Norris päätti ottaa tilanteen haltuun ja laittaa Delta Force 2:n soittamaan. Uusia biisejä tuli melkoisella syötöllä ja Perjantaipullon sekä Megamoshin kaltaisten hittien lisäksi Sodom-coveri, joka sai meikäläisenkin ottamaan ponnarin irti, prillit päästä ja moshaamaan. Tulevasta kolmoslevystä on näköjään tulossa aivan tautisen kova. Oikeastaan keikasta jäi harmittamaan vain “pyrojen” puute, mitkä olivat nostattaneet tunnelman kirjaimellisesti kattoon Turussa. Eikä tähän keikkaan liittynyt terveystarkastajia. Liian läskejä skeittaamaan tosin taisi jäädä soittamatta, joistakin omista, soittamatta jääneistä suosikkibiiseistä nyt vain yhden mainitakseni.

Vaikka Delta Force 2 oli tolkuttoman kova ja saletisti kovempi kuin yksikään Saunassa samana päivänä esiintynyt bändi, olin paikalla nimenomaan Remissionsin takia. Seiskatuumainen löi ällikällä, mutten ollut nähnyt bändiä vielä kertaakaan esiintymässä missään. Laulaja oli tullut suoraan duunista, eli miestä vitutti aivan saatanasti. Niin pystyi tulkitsemaan äijän tulisesta esiintymisestäkin. Enpä tosiaan haluaisi olla miehen tiellä, kun tämä eläytyy tilanteeseen sen vaatimalla tavalla. Edelliseltä seiskalta ei paljoakaan matskua soitettu, mutta odotanpa paljon myös tämän bändin tulevalta plätyltä. Ilman ongelmia ei tosin selvitty, kun kitaran kanssa ilmeni ongelmia setin puolivälissä, luoden ikävähkön tauon. Änkyrävuoren lainakitaralla homma saatiin kuitenkin pelattua kotiin. Anger oli muuten vääntänyt The Realityn Shown seiskatuumaisen julkaisun kunniaksi piirakan, jonka olemassaoloa pidin aluksi samanlaisena urbaanilegendana kuin omaa seksielämääni, mutta kuvatodisteet nähtyäni oli sitten pakko uskoa…

Mossaa tai delaa, eli kuvagalleria!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 vastausta artikkeliin ”Remissions, Delta Force 2 & The Reality Show. 10.6.2011 @ Vastavirta, Tampere

  1. Päivitysilmoitus: Remissions, Hävitys & Ward. 28.10.2011 @ Baarikaappi, Pori | Piparnakkelin pandaluola

  2. Päivitysilmoitus: The Reality Show – A Candle in Hell | Piparnakkelin pandaluola

Vastaa