Musta Pispala (lauantai 9.7.) @ Vastavirta, Tampere

Iron Maidenin jälkeen oli hyvä mennä aina yhtä viihtyisälle Vastavirralle kuuntelemaan Musta Pispala-vastakulttuurifestivaalin yhteydessä järjestettyä punk-keikkaa. En tosin päässyt paikalla perjantaina, vaikka erityisesti Armless Childrenin näkeminen olisi kiinnostanut. Tässäpä siis illan kuvasatoa.

Myös Toisen Vaihtoehdon voimahahmo AH oli paikalla, ja mies delegoi tästä illasta kirjoittelemisen minulle, heh. Mikäs siinä, eiköhän raportti tämän illan tapahtumista seuraavassa numerossa ilmesty. Ja sitä aihetta sivuten lainaus Toisen Vaihtoehdon sivuilta: “TIP! TEE ITSE PAREMPI: Suuri osa julkaistuista jutuista on satunnaisten avustajien lähettämiä. Sinäkin voit tehdä niin! Siis jos kaipaat erilaisia juttuja, niin koitapa tehdä-se-itse!” Suosittelen edelleen sinne kirjoittamista, jos yhtään vielä epäilyttää. Jos pelkää kasvojensa menettämistä, niin kirjoittakoon sitten nimimerkillä tai jättäköön sen kokonaan pois, kuten itse olin vahingossa jättänyt edellisessä numerossa tulleen Mika Vesterisen haastattelun yhteydestä. Ja onhan se nyt ihan eri juttu kirjoittaa ihan “oikealle”, painettavalle lehdelle kuin kälyisille nettifoorumeille tai kämäsiin pandablogeihin.

Raivoraittius

Species Traitor

Horros

Ydinsota

Neuroottiset Pelimannit

Enemmän kuvia!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Yksi vastaus artikkeliin ”Musta Pispala (lauantai 9.7.) @ Vastavirta, Tampere

  1. Päivitysilmoitus: Toinen Vaihtoehto # 235 (5/2011) & # 236 (6/2011) | Piparnakkelin pandaluola

Vastaa