The Reality Show – A Candle in Hell

Sanotaan nyt vaikka näin, että joillakin bändeillä on taipumus yllättää kerta toisensa jälkeen. The Reality Showlla on ollut tähän mennessä kykyjä siihen, sillä ensimmäisen havaintoni tästä bändistä sain Hämeenlinnassa todella vimmaisella keikalla. Keikalta ostettu kasetti osoittautui pienine puutteineen hyväksi ostokseksi ja Vastavirrankin keikka jätti hyvän maun suuhun. Nyt ympyrä taas sulkeutuu, kun Vastavirralta ostettu seiskatuumainen on pyörinyt pitkin kesää ja syksyä levysoittimessani.

A Candle in Hell –seiskatuumainen on neljän biisin jyrähdys sitä samaa, mitä mainitulla demokasetillakin jo oli. Hardcorea soitetaan erittäin vimmaisella otteella, eikä kenellekään jää epäselväksi mikä bändi on tämän tunkion pomo. Metallia on mukana ehkä hieman vähemmän kuin mitä alunperin muistin, mutta The Reality Show päätyy silti hyvin aggressiivisiin ratkaisuihin, eikä blastbeatimainen kurmootuskaan ei ole täysin vierasta. Erikoismainintaa pitää antaa Kallen persoonallisesta karjumistyylistä, jolla mies erottuu muista vastaavanlaisen musiikin äänitorvista.

Näistä biiseistä vain Hecate on demolta tuttu tapaus, muiden biisien ollessa täysin uusia vetoja. Bändin kehittymisen tiukemmaksi sekä soittonsa että intensiivisyytensä osalta huomaa, sillä esimerkiksi Turn the Other Face on tolkuttoman ja järjettömänkin kova rykäisy. Se on pakko kuunnella pari kertaa peräkkäin, koska muuten pelkään saavani levyltä pahemmin turpaan kuin sen kuuntelemisen myötä. Tosin tällä kertaa on käynyt niin, että A-puoli taitaa murjoa B-puolta lahjakkaammin, vaikkei mistään suuresta tasonnotkahduksestakaan ole sinänsä kysymys.

Arvaan hyvin vahvasti A Candle in Hellin olevan helpommin saatavilla kuin yhtyeen aiemman kasetin. Suosittelen vakavasti A Candle in Helliin investoimista.

Kohokohdat: Year of Reprisal, Turn the Other Face


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa