Petturin Palkka – Kaikellaista harmia

Hyvää hardcorea tulvii pirttiin ovista ja ikkunoista siihen malliin, että ikkunoiden tiivisteiden vaihto alkaa olemaan piakkoin edessä. Petturin Palkka edustaa myös tuota uudempaa osastoa, joka on lähestynyt suomalaista skeneä näppärällä seiskatuumaisella nimeltänsä Kaikellaista harmia.

Perushyvää hardcoreahan Petturin Palkka vetää, kahdella laulajalla. Sekä mies- että naishuudolla suolletaan asiallista, vaikkakin ehkä tietyssä mielessä tutunkinoloista tekstiä. Jatalla ja Petellä on kuitenkin äänissään sen verran paljon kiukkua, että sanoitusten seuraaminen edellyttää lyriikoiden lukemista kansipaperista.

Livenä en saanut juurikaan bändistä irti, vaan kaikki biisit kuulostivat enemmän tai vähemmän toisiltaan. Samaa ongelmaa on havaittavissa seiskallakin, vaikkakaan reilussa kymmenessä minuutissa läpimoukaroitu lettu ei missään nimessä ehdi väsyttämään tai kyllästyttämään. Eipä sillä, että bändin keikatkaan olisivat pituudella pilattuja. Kenties seiskatuumaisen kuuntelemisella ennen noita kahta keikkaa (kesäkuun alku Vastavirralla ja Puntala heinäkuussa) olisin voinut saada enempi kicksejä Petturin Palkasta, mutta seuraava – toivon mukaan myös hedelmällisempi – kohtaamiseni bändin kanssa jääköön odottamaan hamaan tulevaisuuteen.

Julkaisijoita on ollut jopa viisi kappaletta, joista tällä kertaa kiinnostavimmaksi tapaukseksi nousee Nunchakupunk. Kyseisen labelin takana on muuan Toisen Vaihtoehdon takanakin luuraava herra. Tyyppihän on melko kriittinen, joten jos mies on valmis olemaan Petturin Palkan julkaisussa mukana, voidaan se helposti tulkita jo jonkinlaiseksi laadun takeeksi. Kaikellaista harmiahan on muuten jo julkaistu kasetilla Shitsuck Tapesin toimesta. Käsittääkseni kyseessä on muuten sama tapaus, mitä nyt kasetilla on vain enemmän biisejä.

Ps. Googleen hakuehdon “Petturin Palkka” syöttäminen tuotti ensimmäiseksi tulokseksi Oikotien palkkalaskurin. “Oikotien palkkalaskuri kertoo alasi keskipalkan. Tutustu!”

Kohokohdat: Mellakkasoppa, Aivoriihi, Pelkoa ja hallintaa


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Yksi vastaus artikkeliin ”Petturin Palkka – Kaikellaista harmia

  1. Päivitysilmoitus: Lisää harmia! | Visual Disturbance

Vastaa