Mr. Peter Hayden & Seal of Beleth. 19.5.2012 @ Bar Zoom, Hyvinkää

Kun sitä tultiin taannoin Hyvinkäälle Steelfestiä ihmettelemään, sain juuri lauantai-iltapäivän kuluessa tietää Mr. Peter Haydenin soittavan myös sinä iltana Bar Zoomissa. Paikassa, jossa en ollut aiemmin käynyt ja jota ei mainostettu Steelfestin virallisena jatkoklubina. Mutta siellä oli Mr. Peter Hayden, joka oli jollain mystisellä ja jopa kierolla tavalla kiinnostanut jo ennenkin.

Seal of Beleth ei ollut itselleni millään tasolla entuudestaan tuttu nimi. Kaiketi paikallisia. No, joka tapauksessa yhtye sopi kyllä hyvin lämppäämään Mr. Peter Haydenia, soittihan tämäkin bändi hidasta sludgehtavaa jyrää. Tosin ei yhtye ole vielä samalla tasolla kehittynyt kuin Mr. Peter Hayden, vaan pientä kompurointia pystyi havaitsemaan. Keikka alkoi mielestäni hieman jähmeästi, mutta meno parani loppuaan kohden ja sen perusteella Seal of Belethistä kuulisi mieluusti vielä uudestaankin.

Mr. Peter Hayden taas oli jotain täysin tajutonta. Totaalisen mahtavaa. Ihmeellisen ihanaa. Sellaista, joka kesti 45 minuuttia mutta jota olisi mieluusti katsonut ja kuunnellut pitempäänkin. Koukuttavaa kuin tetriksen pelaaminen. Rehellisesti sanottuna Mr. Peter Hayden oli paljon parempi kuin suurin osa Steelfestin tarjonnasta, joka olisi tarjonnut jotain hidasteluakin ohjelmaansa.

Miten vietän loppuelämäni Mr. Peter Haydenin kanssa? Se jääköön nähtäväksi, mutta luulen kyllä olevani paikalla jos Mr. Peter Hayden tulee lähikuppilaan luennoimaan raskaan ja musertavan musiikin vaaroista ja jännitteistä.

Pari lisäkuvaa keikalta.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa