Borgtron # 13

Uusin luku Jyrki Nissisen Borgtroniin tuli hieman yllättäen. Vierailen nimittäin Combat Rock Shopissa suurin piirtein kerran vuodessa, ja juuri siellä huomasin uuden Borgtronin ilmestyneen. Ilmeisesti se ei ollut ehtinyt kaupan hyllyllä pitkään pölyttykään. No, joka tapauksessa lehti lähti tietysti mukaan.

Kolmastoista kerta toden sanoo. Borgtron tavallaan palaa numeron kahdeksan maisemiin, jossa Borgtron perusti viihdekeskuksen keskelle metsää paskaisine ja mykkine papukaijoineen ja erotiikkapeli Sexuksineen. Ja Marjatta tietty pilasi kaiken. Tällä kertaa Borgtron on pykännyt itselleen oman planeetan keskelle metsää ja Marjatta on taas keksinyt Borgtronin kiusaksi oman Onnenpotti-pelinsä. Asetelmiltaan Borgtron alkaa siis ehkä toistamaan itseään, mutta tarinan sivujuonteet ja lopputulema viestivät jostain ihan muusta kuin leipääntymisestä.

Borgtronia on ehtinyt tulla jo sen verta monta numeroa, että lehdiltä odottaakin jo jotain. “Vesi tulee hanasta…” –kohta aiheutti hysteeristä huutonaurua, mutta toki vulgaaria pervoiluakin odotin. Odotin sitä jopa ehkä enemmän kuin mitä Borgtroneissa on edes ollut. Parahdin jo ihan ääneen “No hyi saatana” kun vilkaisin yhtä lehden ruutua (sitä, missä Borgtron kastaa pyydystämänsä sorsan CD-Pula-Aroksi) kuvitellen ties mitä, mutta havaitsin oikealla lukemiskerralla että olinkin kuvitellut jo turhan härskejä… vaikka onhan tässäkin lehdessä sellaisia juttuja kuten esimerkiksi Maantiellä naimisen SM-kisat ja Nussikivi.

Borgtronissa on taas lisäsisältöä. Jo heti toisella aukeamalla on Vieremän “ykkösbaari” Hullulle Myllylle omistettu osuus, jonka piirroksista ei vastaa edes Nissinen itse. Itse päätarinan lisäksi on jokseenkin huolettomammin piirretty Kaukonäkölasit-Borggis. Mukana tuli vielä bonuksena Video Fuckers-lisäzine, mutten saanut siitä kyllä paljoakaan irti. Ja kuten totuttua, tämänkin lehden luki hyvin nopeasti läpi. Uusia seikkailuja odotellessa.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa