Axeslaughter & Necrolepsy. 18.8.2012 @ Varjobaari, Tampere

Näiden bakkanaalien takia piti jättää Ikurin Virelän punk-karnevaalit kesken! Tuon anteeksiantamattoman tekoni perustelen sillä, että olen nähnyt sekä Riistetyt ja Wardin hyvinkin moneen kertaan, mutta Hervannan Varjobaarissa samana iltana esiintyneet Axeslaughter ja Necrolepsy taas näin ensimmäistä kertaa. Ja sitä paitsi vanhan ystävän pölähtäminen kaupunkiin vaikutti asiaan myös. Tämä oli toinen kerta kun olin Varjobaarissa ja kolmas kun ylipäätään olin Hervannassa. Edellinen kerta oli ollut paria viikkoa aiemmin Wardin, Acid Elephantin ja Heremin yhteiskeikalla, mutta siellä keskityin lähinnä levynmyyntiin ja viihtymiseen.

Necrolepsyä tässä varsinaisesti odottelen. Bändin Deathnoise-kasetti teki kaikella likaisella ja rupisella Autopsy-palvonnallaan selväksi, että kyseessä on melko pätevä orkesteri. Kahden Iron Maiden-paitaisen kielisoittajan ja yhden Remu Aaltonen-fanaatikon orkesteri soitti oman matskunsa perään vielä Hurriganes-coverin.

Axeslaughter on itselleni taas tuttu vain Necrolepsyn kanssa tehdyltä splittikassulta. Olihan sekin kyllä likaista ja saastaista, ja tässäkin bändissä palvottiin Chris Reifertiä. En saanut tästä keikasta kaikkea mahdollista irti kun materiaali ei ollut ennalta tuttua. Toisaalta kuulin ettei Axeslaughter loista niin hyvin äänitteillään kuin livenä, ja havahduin kyllä siihen sitten itsekin myöhemmin kun tutustuin Axeslaughterin levytettyyn tuotantoon. Keikkahan oli siis kyllä hyvä.

Eipä ole paljoa kuvia, mutta jotain sentäs.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa