Validifestivfaalisysteemi. 3.11.2012 @ Opiskelijatalo Saikku, Pori

Syksyn toinen vierailu Porissa, eli jälleen yhdet Validit. Tällä kertaa Validit Sekmentit paisuivat kaksipäiväisiksi Validifestivfaalisysteemeiksi, joihin kuuluivat levymessutkin. Messuille saavuin, mutta perjantain Vene/Raptus/Derrida/Tii Nakujalka –setti jäi näkemättä Patch Festien vuoksi. No, olihan se kattaus nähty Tampereellakin.

Ranskalainen Zero Absolu avasi varsinaisen musiikkitarjonnan (kun Dj Hermuset-levymessusettiä ei lasketa) iltasella. Yhden miehen sirkus, jota tuki oma miksaaja. Aika kokeilevaa kamaahan sieltä tuli, mutta en saanut itse tuosta esityksestä paljoakaan irti. Olihan tuo turboahdettujen Keuhkojen keikka muutenkin aika pitkä.

Valot takaisin päälle ja Talmud Beach lavalle. Se jäi minulta kyllä jostain syystä lähes kokonaan väliin. Kivaa muistan menon olleen, mutten muista enää yhtään miltä se edes kuulosti. Ja kuskina olin siis täysin selvinpäin.

Abbotista kyllä jäi paljon positiivisia fiiliksiä. Yhtyeen doom/blues miellyttää korvaa. Saisi tämänkaltaista musiikkia kuulla enemmänkin. Tyytyväinen olen myös tänä iltana julkaistuun uuteen Abbot-kasettiin. Ihanaa. Leppiskakkuun en tajunnut koskea, ja nyt harmittaa.

Näistä tunnelmista.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa