Fleshpress – Rebuild / Crumble

Lahden Fleshpress on ollut kyllä sellainen nimi, jonka levyjä tulee poisteltua ahkerasti omaan hyllyyn kun tilaisuuksia sellaiseen tarjoutuu. Syystä tai toisesta Sarvi Levyjen laarissa oli Rebuild / Crumble / No Return – EP-kaksikosta vain ensiksi mainittu, jonka sitten luonnollisesti poistin.

Omistamistani Fleshpress-äänitteistä kesällä 2010 julkaistu Rebuild / Crumble on sieltä suoraviivaisimmasta päästä. Yhtye ei tosiaankaan käytä liikaa aikaa tämän teoksen parissa, pyöriihän tämä vinyylikin 45 kierroksella minuutissa. Plätty menee lähestulkoon suoraan asiaan eikä anna minkäänsortin armoa. Ja varsinkin Rebuild-puoli on lähestulkoon pelkkää orgasmia alusta loppuun. Siinä herätään mielenterveyden raunioiden ääreltä ja aletaan kokoamaan palapeliä uudestaan. Toisella puolella eli Crumblella sitten rakentaja itse pistää rakennelmansa kappaleiksi, vaikka joutui venymään ja kärsimään aikalailla rakennusvaiheessa. B-puolella vielä nauretaan päälle kun korttitalo luhistuu.

Oikeastaan tämä taitaa olla parhaimpia kuulemiani Fleshpress-levyjä. Tässä on aika hyvin sellainen henkinen romahdus kyllä kuvattu ja puettu säveliksi, että jos ne haluaa säveltää paremmin pitää tehdä sitten todella vakuuttavaa jälkeä. Sisarjulkaisunsa No Return ei ole päätynyt meikäläisen hyllyyn asti, mikä on kyllä harmillista. Ostohetkellä vain Rebuild / Crumble oli saatavilla, mutta tuota kohtaamista odotellaan.

Kohokohdat: Rebuild


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa