A Phantom Pack of Black Hounds, Ills & No Second Thought. 10.11.2012 @ Lutakko, Jyväskylä

Välistä sitä käy niin, että Tampereeltakin pitää poistua muihinkin kaupunkeihin. Onneksi Porissa ja Hämeenlinnassa asuminen on valmentanut minut henkisesti siihen, että keikkojen näkemisen eteen pitää nähdä välillä ihan oikeaa vaivaakin. Ja onneksi tälle(kään) reissulle ei tarvinnut lähteä yksin.

No Second Thought. Taisi olla melkein puolisen vuotta kulunut siitä, kun bändin edellisen kerran näki keikalla. Nyt oli jopa bändin ensimmäinen oikea levykin kuultuna, niin oli mukava kuunnella jopa levyltä tuttuja biisejä ihan keikalla. Sitä oltaisiin muuten kuunneltu menomatkalla, mutta levyn cd-version ollessa tätäkin kirjoittaessa teillä tietämättömillä ei ollut tuo homma kovinkaan helposti toteutettavissa.

Ills. Ills on aina ollut jokseenkin haastava bändi, johtuen siitä ettei bändin tulkinta hardcoresta ole sieltä ihan perinteisimmästä päästä. Bändin levyt vaativat paljon kuuntelua ja keikat keskittymistä, mutta kaikki vaiva palkitaan ja niin kävi tässäkin tapauksessa. Käytännössä Illsin takia tulin lähteneeksi tälle reissulle, muiden bändien osuutta väheksymättä! Kannatti tehdä tämä retki.

A Phantom Pack of Black Hounds on käsittääkseni melko tuore bändi. Yhtyeessähän soittaa Illsin entinen kitaristi, joten illan lineupin ymmärsi melko helposti. En saanut tästä keikasta kylläkään paljoakaan irti. Enpä ollut bändin musisointia kuunnellutkaan netistä kuin vain kerran aikaisemmin, ja silloinkin piti keskittyä tiskaamiseen, imuroimiseen, lakaisemiseen tai johonkin muuhun tähdelliseen. Taas huomasi, että kannattaisi keskittyäkin välillä. Niin, ja tämä bändihän ei soittanut hardcorea ensinkään, vaan oli enemmän death metallin suuntaan kallellaan.

Niin, kuvia taisin ottaa myös parit kappaleet. Kai siellä bäkkärillä jotain julkkiksiakin pörräsi, joten voin oikeutetusti kai sanoa että zineä tekemällä voi päästä bailaamaan julkkisten kanssa? En tosin suostu paljastamaan mitä siellä bäkkärillä edes tein. No, keikkojen jälkeen tartuin nöyrästi rattiin ja vetäisin takaisin Tampereelle oli tämäkin reissu.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa