Maailmanloppu, Kuudes Silmä & Kovaa Rasvaa. 20.12.2012 @ Vastavirta, Tampere

Tämä keikkailta taisi olla sellainen, jonka piti päättää osaltani keikkavuosi 2012. No, yksi Helsingin reissu sitten tulikin vielä kalenteriin, mutta tämä olisi ollut kyllä todella komea tapa päättää vuosi 2012. Minäpä selitän.

Kovaa Rasvaa piti tsekata jo Hässäkkäpäivillä, mutta bändin soittovuoron koettaessa olo oli jo perin nuutunut vaikkei päivä ollut lähtenyt kunnolla käyntiinkään. Sitä paitsi ajattelin silloin, että kyllähän bändin kuitenkin Tampereella näkee. No, en sitten nähnytkään ihan heti, vaan ainakin yksi peruutuskin piti matkan varrelle sattua. No, nyt näin bändin keikalla eikä se ihan sellainen keikka ollut josta olisi herännyt “Miksen ole nähnyt tätä aikaisemmin?!”-fiiliksiä. Ihan hyvähän tämä oli silti, mutta ehkä allekirjoittaneen olisi kannattanut hankkia se seiskatuumainen ensin. Toiseen kertaan!

Kuudennen Silmän seiskatuumaisen olin sen sijaan ehtinyt ostaa ja hyväksi havaita. Itse asiassa tätä kirjoittaessa on kulunut varmaan jo yli vuosi siitä, kun ensimmäisen kerran kuulin bändin vanhoja äänityksiä ja kirjoitin niistä AV-zineen. Keikalla en ollut siltikään bändiä nähnyt, eikä se taida olla mikään ihme kun tämä oli käsittääkseni “Kusareiden” ensimmäinen konsertti päästadin ulkopuolella. Kannattihan tätä odottaa! Yhtyeen post-punkkihan on erittäin pätevää ja muutenkin sellaista, että kitarakin vaikutti enimmäkseen lyömäsoittimelta.

Maailmanloppu oli järjetön, taas vaihteeksi. Parempi olla kehumatta liikaa, koska liiasta kehumisesta tulee jo ähky ja itseäkin alkaa ärsyttämään. Ei minulla tästäkään keikasta ole mitään negatiivista sanottavaa, kun yhtye vaikutti jopa mielipuolisemmalta kuin Suistolla. En tiedä kumpi on kovempi jätkä; laulaja vai rumpali. Päivämääräkin vaihtui sopivasti bändin soittaessa, mutta eipä mitään tapahtunut silloin eikä myöhemminkään 21. päivän aikana. Tätä paskasivustua tässä yhä päivitellään. Siitäs saitte, maailmanlopun manaajat!

Korvaavaa päivämäärää odotellessa voisitte vaikka tsekata parit kuvat, joiden saaminen nettiin kaiken kansa yököteltäviksi oli poikkeuksellisen suuren tuskan ja vaivan takana. Saatte muutenkin tsekata kuvat sieltä, kun minulla on jotain kummallisia hankaluuksia saada kuvia lisättyä tähän itse postaukseen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa