Can Can Heads – Kusisessions

cch_kusiKissankusi Recordsin Kusisessions-levyjä ei ole julkaistu ihan samalla tahdilla kuin mikä olisi ainakin omasta mielestäni ollut toivottavaa. Sarjan tuorein levy on nimittäin jo pari vuotta sitten ilmestynyt Can Can Headsien lahja kusisessioille (ja maailmalle), eli kolmen minuutin biisin pläjäys Can Can Headsia.

Levyllähän on melko tyypillistä Can Can Headsia. Ryhmä mölyää melko minimalistisissa oloissa ja säksättää kuin mitkäkin sähköjänikset. Paitsi ehkäpä Short Face Man vaikuttaa jopa keskiverto-CCH-viisua aggressiivisemmalta. Hyvä jos vokalistin kärinää edes erottaa tuon riffimyrskyn alta. Itse asiassa on hyvä jos tuomiopäivän torvetkaan erottaa. Nämä biisit on tehty suhteellisen hätäisesti ja “hätäisesti”. Soittimet on äänitetty jo vuosien 2007-2008 aikana, mutta laulut on lisätty vasta juuri ennen kuin koko levy on lähetetty painettavaksi.

Mainittakoon, että tätä kirjoittaessa Hot Albert Meat on jämähtänyt levysoittimessa paikalleen. Can Can Heads on jumittanut samaa kohtaa siis jo kymmenen minuuttia, enkä minä ole huomannut yhtään mitään. Kertonee jotain Can Can Headsista ja tästä levystä? Eipä siinä, hyvää junttaamistahan se on, mutta ei tämä Kusisessions ehkä kautta aikain parasta CCH:ta ole, mutta bändin fanien ei kannattaisi tätä jättää välistäkään. Painosmäärä epämääräinen 314 kappaletta.

Kohokohdat: Short Face Man, Hot Albert Meat


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa