Vargtimmen – 2012 & The Hour of the VVolf

2012

Vargtimmen on hardcorea Norjasta, joka tykkää lisätä itseensä vielä “holy terror”-leiman. Näiden mystisten vuonojen hiihtopipomiesten bändin oikeita yhteyksiä holy terroriin en tiedä, mutta ainakin Vargtimmen on pelaa hyvin paljon mystisyyden kanssa. Ja musiikillisesti taas mennään hyvin lähellä holy terror-hardcoren kantaisiä, eli Integrityä, mutta toki siellä jotkin uudemmatkin bändit kuuluvat. Rot in Hell saattaa olla melko kova nimi Norjassa tällä hetkellä? Tällä ensimmäisellä demolla ei taida olla edes erillistä nimeä. Demolla on kaksi biisiä, ja molemmat ovat mukana kahteen kertaan eri miksauksien muodossa, kahdella raidalla. Toisin sanoen cd:n ensimmäinen raita sisältää kaksi biisiä putkessa ja toinen raita taas samat biisit eri versioina. Biisit ovat kyllä ihan hyviä ja niissä on päteviä riffejä, mutta ehkä muuten demo jättää vielä kylmäksi.

The Hour of the VVolf

Tämä Vargtimmenin toinen demo tuli aika nopeasti ensimmäisen jälkeen. Taisi olla materiaali sävellettynä ja ehkä äänitettynäkin jo hyvissä ajoin, tosin en sitten tiedä minkä takia näitä ei julkaistu yhtenä demona? The Hour of the VVolfilla on biisejä jopa neljä, jotka jatkavat käytännössä siitä mihin ensimmäisen demon riemurallit jäivät. Ehkäpä joitakin juttuja sovitus- ja soittopuolella on harkittu enemmän ja biisit ovat monipuolisempia. Tosin muuten Vargtimmen ei ollut käytännössä kehittynyt mihinkään, sillä mitään dramaattisia eroja demojen välillä ei löydy ja on oletettavaa että molemmat demot on tehty jotakuinkin samaan aikaan. The Hour of the VVolf heijastanee Vargtimmenin todellista tolaa paremmin, mutta demona se on hieman kaksijakoinen. Muutamat biisit ovat todella kovia, mutta pari jälkimmäistä eivät oikein sytytä. Kolmatta demoa odotellessa.

Kohokohdat: Shadows (2012), The Hour of the VVolf, Control (The Hour of the VVolf)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa