Rotten Sound, Unkind & The Reality Show. 19.1.2013 @ Suisto, Hämeenlinna

Vaihteeksi käy niinkin, että Hämeenlinnassa järjestetään hardcoreen viittaava tapahtuma joka EI OLE Musta Torstai-porukan järkkäämä. Tokihan menin ihmettelemään ja ottamaan parit kuvat. Mitään järkevää sanottavaa en nyt näin viikko itse tapahtuman jälkeen keksi, mutta toisaalta Pandaluolan funktio ei ole koskaan ollut tarjotakaan analyyttisiä ja kaikenkattavia keikka-arvioita. Sen sijaan saatte nytkin kämäsen ja vasemmalla kädellä sutaistun, käppäsen keikkaraportintapaisen jonka pääpaino on kuvilla.

 

The Reality Show. Parasta vuohitaulu hardcorea Suomen Turusta.

Unkind. En tiedä mistä johtui, mutta tämä upposi meikäläiseen kovempaa kuin Vastavirralla. En tosiaankaan osaa sanoa tuohon mitään yksittäistä syytä, joten jätän arvuuttelematta.

 

Rotten Sound ja ilmassa leijuva urheilujuhlan tuntu. Bändi on tainnut käväistä viimeksi Hämeenlinnassa vuonna 2005, ja sen huomasi. Väkeä oli kuin pipoa juhlistamassa näiden grindcoresankareiden keikkaa, jolla juhlistettiin uuden Species at War –EP:n julkaisua. Itselleni tämä veto ei edustanut seitsenvuotisen odotuksen päättymistä kun olen nähnyt bändin konsertoimassa pari kertaa vuoden 2005 jälkeenkin. Aika pitkä aika siitä viime kerrastakin kyllä jo on, sitä ei käy kieltäminen.

Kuvia on otettu enemmänkin kuin mitä pelkästään tätä postausta silmäillen voisi arvella.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa