Arrestum, Antimelodix, Minuala, Vapaa Maa & Palace Beautiful. 25.1.2013 @ Vastavirta, Tampere

Antimelodixin uutta tulemista Suomeen olen odottanut siitä asti, kun bändi vakuutti Puntalan mökkilavalla kesällä 2011. Päätin tulla tälle keikalle vaikka sitten pää kainalossa, mutta onneksi ihan niin äärimmäisiin ratkaisuihin ei tarvinnut turvautua.

Palace Beautiful, ensimmäisellä keikallaan Helsingin ulkopuolella. Kyllä huomaa, miten paljon se vaikuttaa keikkakokemukseen ettei ollut kuullut nuottiakaan bändiä aiemmin. Tämä keikka meni lähinnä tunnustellessa, joten en vielä osaa muodostaa bändistä oikein mitään mielipidettä. Katsotaan pari keikkaa ja kuunnellaan mahdollisia tulevia äänityksiä ja katsotaan sitten?

Cuumat cundit eli Vapaa Maa. Tämä olikin ensimmäinen kerta kun näin bändin soittamassa Maailma pimenee-kymppituumaisen julkaisun jälkeen. Se muuten onkin oikein mukava kymppituumainen se.

Minuala. Tässä Petroskoista myös tulleesta bändistä soitti kaksi jäsentä Antimelodixista ja musiikkikin oli melko samalla pohjalla. Mustaa ja metallista neocrustia, vähemmän rokkaavasti tehtynä kuin Antimelodix. Enpä ollut bändin tuotantoa ehtinyt tätä ennen ottaa edes haltuun, joten en tuntenut sitä etukäteen.

 

Antimelodix. Tätä olen odottanut, ja tämän bändin keikka Puntalassa 2011 oli käytännössä se katalyytti minkä takia aloin sitten rakentelemaan paperizineä (joka vie tätä nykyä enemmän aikaa kuin tämä kämänen blogi). Oletan että nyt kaikki tietävät mitä bändiä odotin tältä illalta eniten ja mitä bändin keikasta tuumasin, hohhoh!

Arrestum. Viidennen bändin jälkeen itseäni alkoi varmaan jo väsyttää, kun muistini pätkii selvinpäin olemisesta huolimatta erityisesti Arrestumin osalta vaikka katselin bändin setin alusta loppuun. Eipä sillä, väsyneitä nämä jätkätkin olivat ennen keikkansa soittamista, mutta siihen nähden soitto tuntui menneen yllättävänkin skarpisti. Kai se keikka oli aika lyhytkin?

Tämän jälkeen heittelin lähinnä helvetin huonoja vitsejä. Ja kuvia nettiin.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa