Garden of Worm. 7.2.2013 @ Vastavirta, Tampere

Garden of Worm ei ole ollut viime aikoina erityisen aktiivinen bändi. Nyt alkuvuodesta bändi on kuitenkin soittanut pari keikkaa, suorittanut kahden biisin mittaisen kasetin äänitykset loppuun ja julkaissut sen itse DIY:na. Kangasalaislähtöinen bändi soitti toki myös Tampereella, toki Vastavirralla.

Olihan tuo nyt aika erilaista kuin mitä muistan bändin olleen pari vuotta sitten. Muistikuvani ovat kyllä hatarat, mutta nyt yhtye tuntuu flirttailevan 70-luvun kanssa enemmän kuin koskaan. Siitä minä nautin.

Muita bändejä en jaksanut kuvata, mutta ainakin Jupiter vaikutti todella lupaavalta kunhan bändi sai ensin keikkansa vain käyntiin. Muut illan aikana esiintyneet aktit olivat Bulldamage ja Atomic Fractal Goddess, jotka eivät kumpikaan nyt oikein kolahtaneet. Tapahtuma ei tosin tietääkseni ollut täysin nimensä veroinen, onneksi.

Loput kuvat ovat tosiaan täällä.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa