Coughdust, Axeslaughter, The Wandering Midget Sunface. 16.2.2013 @ Vastavirta, Tampere

 

Sunface. En ole nähnyt tätä bändiä koskaan aiemmin, vaikka levytyksillään bändi on vakuuttanut niinkin hyvin että siitä oli pakko tehdä bändiprofiili Lammas Zinelle. Sopivan väkivaltaista menoa, mutta hieman harmitti että bändi esiintyi jo ensimmäisenä. Ei sillä että olisin ollut lähelläkään myöhästymisvaaraa, mutta tämän jälkeen eivät muut bändit vaikuttaneet ihan yhtä väkeviltä… vaikka yhtään huonoa keikkaa ei nyt tänä iltana nähty!

 

The Wandering Midget. Tämä konkkaronkka on itselleni jäänyt melko tuntemattomaksi bändiksi, syystä jota en edes tiedä. Helvetin hyvää doomiahan tämä bändi kyllä esittää, sitä ei käy kieltäminen! Haltuuni päätyivät bändin cd-levyt (+Chestbursterin uuden kympin) keikan jälkeen, sen verran vakuuttavaa tuo doomailu oli.

Axeslaughter. Jumaliste, tämähän toimi paljon paremmin kuin mitä Varjobaarissa missä sen edellisen kerran näin. Alan lämpenemään tälle bändille, ja taisin kyllä jossain kohtaa puida keikalla nyrkkiäkin? Hyvä merkki, sanon ma.

Coughdust. Ei yskinyt kone tälläkään kertaa, mutta ei porukkaa tuntunut niin kauheasti Axeslaughterin jälkeen innostavan. Coughdust on kyllä ihan pätevä bändi, mutta vielä se ei ole täysillä meikäläiseen kolahtanut. Johtunee varmaan siitä ettei bändillä ole erityisen mieleenpainuvia biisejä, joita oltaisiin tässäkin tilanteessa tarvittu.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa