Can Can Heads – Last Supper at Brick Factory

cch_lastKauhajoen Can Can Heads painii ikuisten treenikämppäkysymysten äärellä tällä Last Supper at Brick Factory –levytyksellään, joka on niin perinteinen treenikämppä-äänite kuin olla voi, aina soundeja myöten. Bändin kotina pitkän aikaa toiminut Tiilelä muuttui kasaksi tiiliä ja laudankappaleita marraskuussa 2011, jolloin “kännäreiltä” ja parilta muultakin bändiltä lähti treenikämppä alta. Treenikämppätilannehan on kännäreillä yhä aika ankea, kun Rainen kämpille valmistuva treenikämppä ei ole käsittääkseni tällä hetkellä vielä valmis. Last Supper at Brick Factory on äänitetty jo elokuussa 2010, jolloin Tiilelällä oli vielä reilu vuosi elinaikaa. Nämä ovat niinkin erikoiset sessiot, että bändi oli kerrankin kokonaisuudessaan paikalla äänitysajankohtana. Koko paska äänitettiin enimmäkseen yhdellä otolla formaattien kuninkaalle, eli minidiscille.

En tiedä onko tämä ihan parasta Can Can Headsia mitä on äänitetty, kun muutamat bändin levytyksistä on vielä kuulematta, mutta kyllä tämä suosikkeihini lukeutuu. Joukossa on pari todellista ässäbiisiä. Parastahan tässä on kuitenkin se fiilis mikä näistä biiseistä välittyy. Nämä treenit kuulostavat ainakin minun korvaani spontaaneilta, mutta kuitenkin luova olotila on ollut melko korkealla. Tätä on oikeasti mukavaa kuunnella!

Erikoismaininnat vielä poikkeuksellisen erikoisista kansista. Kansinahan on kaksi vanerilevyä, jotka on yhdistetty toisiinsa kankaanpalalla ja kuminauhalla. DIY!

Kohokohdat: Crippled By Guilt, Acrossing, Black Listed; Lick Blasted


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa