Sokea Piste, 1981 & Cigarette Crossfire. 15.3.2013 @ Vastavirta, Tampere

Tämä oli monella tapaa erikoinen ilta.

Cigarette Crossfire. Tämä oli bändin viimeinen keikka Jeren kanssa, joten seurasin tätä settiä aika tarkkaavaisesti. Se oli muuten aikalailla perus-CC-keikkaa reilusti pitempi. Ei bändi ole suinkaan sotakirvettä kokonaan kuoppaamassa, vaan se palaa estradeille vielä myöhemmin jahka saa Jeren paikkaajan ajettua bändiin sisälle. Odotan mitä tulee.

 

1981. Ja heinäkuussa taisin nähdä tämän bändin viimeksi. Kumma juttu, kun tämä bändi onkin niin helkutin hyvä ja jonka tyyppisiä bändejä saisi olla Suomessa enemmänkin kuin suurinpiirtein kolme.

Ja Sokea Piste. En nyt sano että olisin koskaan nähnyt bändiltä hipsuttelukeikkoja, mutta tämä oli jo varsin väkivaltaista ja ahdistunutta murjomista.

 

Oli tämä ilta myös siinä mielessä erikoinen, että tällöin ja vain tällöin oli jaossa Ajatuksen Valon numero 5,5, eli Porttiteoria: Mies poltti tupakkaa 32 vuotta sitten, tuli sokeaksi. Siinä ei ollut mitään musajuttuja, vaan novelliksi kutsuttava, fiktiivinen viritelmä. Noista zineistä päästiin aika hyvin eroon, kun ylimääräisiä jäi vain parit hassut kappaleet. Nekin ovat jotakuinkin kadonneet.

Niin, sitä kuvamatskua on toki taas netissä.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa