Cigarette Crossfire – Touriseiska

Cigarette Crossfire on kyllä kunnostautunut pikkumustien julkaisemisen kanssa, kun tässä käsiteltävä seiskatuumainen on jo bändin toinen oma seiskatuumainen (ja kolmas jolla se on esiintynyt, ei unohdeta Shatterhand-splittiä [2010]) viime syksyltä. Kyseessä on kuvakanneton seiskatuumainen, jota on varmaan järkevintä kutsua vain “touriseiskaksi”, koska sillä ei ole muutakaan varsinaista nimeä. Asiaa nyt ei varsinaisesti helpota sekään, että bändi päätti jättää biisitkin nimeämättä. Jenkkitourille (jota varten tämä seiska ylipäätään tehtiin) jätetyt levyt käsittääkseni nimettiin kukin uniikisti, samaten eräällä maaliskuisella Vastavirta-keikalla. Muuten biisit on nimetty Spedeksi ja Loiriksi.

Vaikka biiseillä onkin humoristiset nimet, niin ne eivät muuten naurata yhtään sen enempää kuin pitkäsoitonkaan biisit. Röökikettujen melankolinen perusvire on säilynyt ja muutenkin biisit kuulostavat siltä miltä pitääkin, eli Cigarette Crossfirelta, eli Suomen mittakaavassa melko uniikeilta tapauksilta. Kumpikaan biisi ei tosin ollut sellainen joka olisi säväyttänyt heti kättelyssä samalla tavalla kuin jotkin pitkäsoiton tai ensimmäisen seiskatuumaisen biiseistä. Niistä on toki melko helppo saada jonkinlainen ote jo ensimmäisillä kuunteluilla, mutta paremmin ne alkavat kolisemaan vasta kun niille on antanut tovin aikaa. Kai nyt voisi heitellä kommentteja Cigarette Crossfiren mahdollisesta aikuistumisesta?

Tämä sitten jäi sen levyttäneen kokoonpanon viimeiseksi levyksi, kun laulajabasisti Jere jätti bändin nyt keväällä. Nyt jäämme odottamaan, mitä seuraavaksi tapahtuu, kun bändissä on jo uusi laulajabasisti.

Kohokohdat: Spede?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa