Farcical – S/T

farcicalJoskus käy niinkin, etten edes tiedä mitä kaikkia levyjä hyllyssäni on. Tämä nimenomainen levy on ollut hyllyssäni tätä kirjoittaessa vähintään vuoden päivät, ja vasta nyt sain selville mikä sillä esiintyvän bändin nimikään on. Parilla killingillä ostetun pikkulevyn kannesta oli kyllä kieltämättä hankala tavata nimi “Farcical”, mutta jo pelkästään tämän seitsentuumaisen EP-levyn kansitaide antaa osviittaa siitä, että kyseinen bändi soittaa jotain hyvin rumaa ja liejuista musiikkia. Siitä en sitten tiedä, minkä niminen tämä levytys on, mutta sen verran salapoliisitöitä tein että selvitin levyn olevan tehty vuonna 1997.

Itse asiassa kansi onnistui ainakin hämäämään minua hieman. Odotin jotain psykedeelistä jumitusta ja pössyttelymusiikkia, mutta sainkin jonkinlaista sludgehtavaa crustia. No, en toisaalta ihmettele jos Farcicalin jäsenistö on ollut muissa maailmoissa kun tätä levytystä on tehty, sen verta kieroa ja huuruista tavaraa tunkeutuu seiskatuumaisen urilta olohuoneeseeni. Keskitempoisissa tunnelmissa kuljetaan. Farcicalin tulkinta hardcore-pohjaisesta metelöinnistä ei varsinaisesti armoa anna, vaikka ei missään nimessä tylyintä kaltaistaan olekaan. Eikä kyllä myöskään mieleenpainuvinta tai kiinnostavinta. En sinänsä kyllä ihmettele, että tätä piti myydä niin halvalla.

Kohokohdat: Päädyin tarkistamaan biisitiedot Discogsista, ja sen perusteella Fother (A-puolen päätösbiisi)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa