Tax, Lords of Death & Cigarette Crossfire. 10.7.2013 @ Vastavirta, Tampere

Kekkemot aloittanut Cause A Riot jäi meikäläiseltä harmillisesti väliin kun en osannut tulla paikalle ajoissa vaikka olin etukäteen kysellytkin aikatauluja. Olisin halunnut kovasti kuulla Swan Songin, mutta ehkäpä se vielä onnistuu.

 

Cigarette Crossfire. Tämä keikka jännitti, koska se oli ensimmäinen näkemäni Cigarette Crossfire-keikka Jeren lähdön jälkeen, Matin ollessa tilalla. Hyvältä tyypiltä Matti kyllä vaikuttaa, tosin Jereen verrattuna mies on erilainen, mutta ei missään nimessä huonompi. Hyväksyn ilomielin ja odotan seuraavaa keikkaa jonka pystyn katsomaan.

 

Lords of Death. Luulin tämän bändin soittavan punk rockia, mutta se olikin enempi hardcorea. En valita. Ostin paidan, mutta lähinnä sen takia että paita oli hieno sen sijaan että keikka olisi ollut erityisen kova. Kovasti kuulin porukan parjaavan bändin rumpalia, mutta en itse siihen kiinnittänyt juuri mitään huomiota.

 

Tax. Hyväntuuliset tamperelaiset rellestäjät.

Loput kuvat.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa