Wasted & Paprika Korps. 31.7.2013 @ Klubi, Tampere

Kyllä huomasi Puntalan olleen juuri, kun näistä muuten hyvin keikoista ei tahtonut saada samalla tavalla irti kuin mitä normaalitilanteessa.

 

Wasted. Kuinkahan monta kertaa olen tämän bändin nähnyt ja kuinka monta kertaa olen siitä pitänyt? Ja kuinka monta kertaa olen ottanut kuvia? No, uudet biisit kuulostivat kyllä hyvältä (eli Wastedilta) ja tässä on sitten ihan sen kunniaksi parit kuvat vielä lisää.

 

Paprika Korps. Keikkahan oli kyllä ihan ok – vaikkakin pitkä – ja pelasi musiikin lisäksi myös vahvasti visuaalisilla tempuilla kuten tähänkin asti, mutta nyt ei vaan kunnolla lähtenyt. Varmaan olisin saanut tästä vedosta enemmän irti, jos olisin osannut ottaa edes hieman rennommin (enkä olisi vieläkin Puntala-säväreissä), mutta onnistuuko keskellä työviikkoa? Ei ihan niin hyvin.

No, kuvia.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa