Children of Technology – It’s Time to Face the Doomsday

cot_timeChildren of Technology Italiasta on kyllä järkevimpiä speed metal-bändejä koko pallolla. Piakkoin toisen albuminsa julkaiseva nelikko on ollut toiminnassa jo vuodesta 2007 asti, julkaissut tukun pienlevyjä ja kokoenut kokoonpanovaihdoksia useampaan otteeseen.

Yhtyeen debyyttialbumi “It’s Time to Face the Doomsday” on vuodelta 2010. Kahdeksan biisiä, noin 24 minuuttia. Ei ole turhalla joutokäynnillä tätä levyä kyllä kirottu, se pitää mainita heti alkuun. Bändi itse kuvailee musiikkian “Motörcharged speed crustiksi”. No, pitäisikö tuohon sitten enää sanoa mitään, kun se kuvaa levyä aika hyvin. Likaista metalpunkkia on tehty maailmansivu, mutta Children of Technologyllä on kuitenkin aina ollut taskussaan helkutin hyviä biisejä, joita on tälläkin levyllä kiitettäviä määriä. Riffit repivät lihaa ja rumpupatteriston takaa voisi kuvitella laukaistavan ydinohjuksia. En tosin ole vieläkään täysin varma mitä mieltä olen DeathLörd Astwülfin laulumaneereista. Tavallaan ne ovat törkeän siistit (=”cool”) ja likaiset, mutta välillä ne tuntuvat vetelevän ihan eri laduilla kuin muu soitanta. Eipä sillä että tässä oltaisiin tarkkoja melkeinpä minkään suhteen. Soitto on kuitenkin tarkoituksenmukaisen sujuvaa, eikä Children of Technology jää bugittamaan ainakaan teknisistä seikoista. Eikä “It’s Time to Face the Doomsday” jää kyllä jumittamaan mistään muustakaan, varsinkin kun biiseissäkin on vaihtelua sopivassa suhteessa. Mainio levy!

Kohokohdat: No Man’s Land, Racing Throught the Valley of Death, Nuclear Armed Dogs, Screams From the Earth


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa