Any questions?

Onko jotain ehdoteltavaa, kysyttävää tai muuta sanottavaa Pandaluolasta, muzakista tai jostakin muusta? Sana on vapaa, käyköön tämä sivu myös vieraskirjasta siinä sivussa. Kommentoikaa!

17 vastausta artikkeliin ”Any questions?

 1. Moroo!

  Olen vasta jaloilleen nousseen Helsinki/Vantaa/Kirkkonummelaisen MeloPunk-bändi Lifeline Lostin laulaja. Nousemme ensimmäistä kertaa lavalle Nosturin alakerrassa la 12.2.2011. Nyt on sitten kova Hype päällä.

  Olisi MAHTAVAA jos viitsisit käydä kuuntelemassa (myspace.com/lifelinelost) ja vielä MAHTAVAMPAA niin laitat blogi postia jos tykkäät.

  P.S Tää Piparnakkelihan on kovvaa kammaa!

  -Miika, Lifeline Lost

 2. Morjesta !

  21.5. Anniksella School’s Out FOR Summer II ! Tapahtuma alkaa klo 18 ja loppuu klo 23 ! Esiintymässä For The Imperium, The Celene, The Master Volume ja Cardiac Catalyst ! Tervetuloa !

  Tutustu The Master Volumeen alla olevista linkeistä ja jos jotai kysyttävää/asiaa tulee, ota yhteyttä mastervolumeband@hotmail.com

  THE MASTER VOLUME (PORI)

  http://www.myspace.com/themastervolume
  http://www.facebook.com/pages/The-Master-Volume/119833504092#!/pages/The-Master-Volume/119833504092
  http://www.youtube.com/themastervolumeband

  Terveisin,

  Mikko Korpi / TMV

 3. Terve vain, mielelläni lukisin mietteitäs All Pigs Must Die nimisen rymistely-yhtyeen tuoreesta God is war albumista. Miksei aiemmasta Ep-julkaisustakin, mutta ensisijaisesti tästä kokopitkästä lukisi arvostelun mielellään. Ainakin omasta mielestäni ihan kelvollista kamaa.

  • Yo! All Pigst Must Die on kyllä tuttu, ja sain tuossa vähän aikaa sitten sitä kuultavaksi. Pari kertaa olen kuunnellut, mutta tuskin olen ihan heti valmis julkaisemaan siitä vielä mitään. EP:stä olen kirjoitellut aiemmin, voisin tässä lähipäivinä sen tekstin julkaisuttaa.

 4. Hell!

  Olisi SS-leiristä ”uutta” muzakkia maistiaisiksi. Jostain syystä lampaan puolella ei ole arviota tullut, joten millaiseen osoitteeseen tätä lähettäisi vai onko nettilinkit enemmän nykyaikaa?

  Mikko / Shrapnel Storm

Vastaa