Any questions?

Onko jotain ehdoteltavaa, kysyttävää tai muuta sanottavaa Pandaluolasta, muzakista tai jostakin muusta? Sana on vapaa, käyköön tämä sivu myös vieraskirjasta siinä sivussa. Kommentoikaa!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

17 vastausta artikkeliin ”Any questions?

 1. Moroo!

  Olen vasta jaloilleen nousseen Helsinki/Vantaa/Kirkkonummelaisen MeloPunk-bändi Lifeline Lostin laulaja. Nousemme ensimmäistä kertaa lavalle Nosturin alakerrassa la 12.2.2011. Nyt on sitten kova Hype päällä.

  Olisi MAHTAVAA jos viitsisit käydä kuuntelemassa (myspace.com/lifelinelost) ja vielä MAHTAVAMPAA niin laitat blogi postia jos tykkäät.

  P.S Tää Piparnakkelihan on kovvaa kammaa!

  -Miika, Lifeline Lost

 2. Morjesta !

  21.5. Anniksella School’s Out FOR Summer II ! Tapahtuma alkaa klo 18 ja loppuu klo 23 ! Esiintymässä For The Imperium, The Celene, The Master Volume ja Cardiac Catalyst ! Tervetuloa !

  Tutustu The Master Volumeen alla olevista linkeistä ja jos jotai kysyttävää/asiaa tulee, ota yhteyttä mastervolumeband@hotmail.com

  THE MASTER VOLUME (PORI)

  http://www.myspace.com/themastervolume
  http://www.facebook.com/pages/The-Master-Volume/119833504092#!/pages/The-Master-Volume/119833504092
  http://www.youtube.com/themastervolumeband

  Terveisin,

  Mikko Korpi / TMV

 3. Terve vain, mielelläni lukisin mietteitäs All Pigs Must Die nimisen rymistely-yhtyeen tuoreesta God is war albumista. Miksei aiemmasta Ep-julkaisustakin, mutta ensisijaisesti tästä kokopitkästä lukisi arvostelun mielellään. Ainakin omasta mielestäni ihan kelvollista kamaa.

  • Yo! All Pigst Must Die on kyllä tuttu, ja sain tuossa vähän aikaa sitten sitä kuultavaksi. Pari kertaa olen kuunnellut, mutta tuskin olen ihan heti valmis julkaisemaan siitä vielä mitään. EP:stä olen kirjoitellut aiemmin, voisin tässä lähipäivinä sen tekstin julkaisuttaa.

 4. Hell!

  Olisi SS-leiristä ”uutta” muzakkia maistiaisiksi. Jostain syystä lampaan puolella ei ole arviota tullut, joten millaiseen osoitteeseen tätä lähettäisi vai onko nettilinkit enemmän nykyaikaa?

  Mikko / Shrapnel Storm

Vastaa